Ayrılık Sözleri Mesajları
Artık ne fark eder ki
sen gittin...
Ben Yalnız kaldım...
Artık neyi değiştirebilirsin ki
Bu yalnızlığımmm
Seni de aşar beni deeeee...(35378 - 02Adiyamanlı OsmaN Mat)
SEVEN AMA KARŞILIK BULAMAYAN... SEVEN AMA BİR TÜRLÜ SEVİLMEYEN... SEVEN AMA SEVDİĞİNE ULAŞAMAYAN... SEVEN AMA AYRILMAK ZORUNDA KALANLARIN DUYGULARINA TERCÜME OLAN BİR YAZI.(35990 - merve aktaşşş)
SENİN O ELA GÖZLERİNİİ UNUTMAM İÇİN..
KENDİ GÖZ RENGİMİ UNUTMAM GEREK...(32894 - By EsMeR '')
acı yalan gerçek bir gün bunların hepsi bitecek hayat dediğin ne ki bir yudum su içecek...(15301 - m.salih)
Hayat Bir Tiyatro Dediler Bana Bir Rol Verdiler, En Acısı Benimki idi. Önce Sev sonra TERK ET dediler...(899 - Eda)
bir sevdim iki sevdim üçüncüde sildim çünkü sevdiğim haketmiyordu sevilmeyi(32775 - zekeriya akçay)
eski bir fotoğrafsın artık anılarımda(28171 - hergele16)
aşk bir güneştir doğduğu yer kalp battığı yer İHANETTİR...(33959 - öyle biri)
Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Dağların denize paralel uzanması bile onun için bir sebepti. Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Afrika'da onca aç çocuk varken birlikte olamazmışız. Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Teşekkürü 2 puanla kaçırmış. Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Sevmemiş ulan sevmemiş...(33106 - yusuf sakık)
Bu saatten sonra ben başkası için yazarım, sen kendin için okursun!(35322 - doğa karakuş)
Kalbime söz geçirebilseydim inan ki seni unutmayı denerdim sevdigim h....(35931 - deli aşk)
Aşk sevipte ayrı kalmaksa sevgililerin sonu hep ayrılıksa ömürlerin sonu hep karanlıksa al dünya bu aşk sende kalsın(34617 - melisa)
Bana geceyi zindan ettiler. Af çıkacak diye sabahladım.(20721 - sado)
Acıyı Görmek İstiyorsan Gözlerime Bak .(33625 - İsyanka Neco)
NE ACI ÇEKMEK KOLAYDIR NE DE ACI ÇEKTİRENİ UNUTMAK..(810 - HAZAL)
Belki de adam gibi sewenlerin aldığı bir ödüldür yalnızlık(35306 - makbule meez)
BELKİ HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİM KADAR KOYMUŞTUR SANA BENSİZLİK :)(30976 - BÜŞRA ÇINAR)
gözyaşlarının bile görevi varmış arkasından gelecek gözyaşları için temizlik yaparmışş(35482 - aşk acısı çeken biriii)
sen yoksan bahar gelmiş çicek açmış ne yazar sensiz her mevsim hazan her gün sonbahar(24168 - zehra)
Bendeki seni nasıl da hiç acımadan öldürdün, halen kendime gelemedim biliyor musun?(35513 - keyifsiz)
seni sevdim ama değmezmişsin, kalbim sendeydi geri alabilirmiyim?(31983 - gil01)
git gidebildiğin yere kadar bu limanda keybettiğim ilk gemi sen değilsin ama unutma rıhtımda kalanı değil çekipte gideni vurur fırtına....hergele(28172 - hergele16)
GİTMEK KOLAY DA YA GİTTİĞİN YERDE UNUTMAK KOLAY MI?(32502 - GAMZE)
Yalnızlık paylaşılmaz, çünkü paylaşılınca yalnızlık olmaz.(115 - Dersimiz.Com)